Acasa Ingrijire si stil

Ingrijire si stil pentru miri, inainte de nunta

Costume de mire

Vezi toate ofertele de costume de mire

Pantofi de mire

Vezi toate ofertele de pantofi mire

Tinute de ocazie

Vezi toate ofertele de tinute de ocazie

Ingrijire si stil

Vezi toate ofertele de ingrijire si stil

Accesorii si bijuterii

Vezi toate ofertele de accesorii si bijuterii

Ingrijire si stil pentru miri, inainte de nunta

Ingrijire si stil inainte de nunta pentru barbati. Da, s-ar putea sa nu iti surada idea, ori sa simti ca acest lucru iti va diminua masculinitatea. Adevarul este insa, ca desi cele mai multe priviri se vor atinti asupra miresei in ziua nuntii, multe persoane vor analiza felul in care te-ai „stilizat” pentru aceasta zi de neuitat. Asadar, te sfatuiesc sa nu sari peste acest aspect sub nici o forma pentru ca s-ar putea sa regreti ulterior.

Ce presupune ingrijirea pentru barbati? Pe scurt: barbierit, tunsoare, manichiura, dantura si vestimentatie.

Bineinteles, nu toate aceste se aplica tuturor barbatilor. Este posibil sa ai un zambet ca cei mai celebrii actori de la Hollywood dar sa ai ceva probleme in privinta unghiilor.


 

Zambet stralucitor pentru mire

Ar fi bine ca ritualul de infrumusetare sa inceapa cu dantura, in cazul in care iti doresti dinti albi stralucitori. In zilele noastre, aproape orice cabinet stomatologic ofera servicii de albire a dintilor, insa de cele mai multe ori este nevoie de repetate sedinte pentru a obtine acel rezultat spectaculos pe care si-l doreste oricine.

Apeleaza la dentistul tau, ori la un salon special de albire dinti din orasul tau, cel putin cu o luna inainte de eveniment.


 

Tunsoare mire

Mai departe urmeaza tunsoarea. Acest proces ar trebui efectuat cu aproximativ o saptamana inainte de nunta daca ai parul mediu sau mai lung si cu o zi – doua inainte de sarbatoare daca ai parul foarte scurt. Nu apela insa la orice frizerie de la colt de strada doar pentru ca e ieftin. Adu-ti aminte ca este vorba de tunsoarea care va fi captata in toate fotografiile de nunta.

Cauta un stilist care are ceva experienta in tunsori la moda barbati. Diferenta va fi imensa mai ales pentru ca un asemenea profesionist nu este la curent doar cu cele mai noi tendinte in materie de „hair styling” dar stie de asemenea sa adapteze diferite tunsori de barbati fizionomiei fetei tale.


 

Manichiura mire

Dupa ce te-ai asigurat ca ai o tunsoare la moda, viziteaza un manichiurist. Daca nu sti de unde sa incepi, intreaba-ti linistit mireasa, mama ori domnisoarele de onoare. Programeaza-te cu aproximativ trei – patru zile inainte de eveniment si asigura-te ca ii comunici persoanei responsabile de unghiile tale ca nu doresti nici un fel de lac, nici macar transparent!


 

Barbierit mire

In cazul in care ai bifat toate aceste elemente, iti ramane doar sa te ocupi de barbierit (cel putin in ceea ce priveste ingrijirea personala).

Ar fi de preferat sa apelezi la ajutorul unui barbier profesionist daca exista unul in zona unde locuiesti si sa te programezi fie pentru seara de dinaintea nuntii, fie pentru dimineata zilei respective daca timpul iti permite. Crede-ma, va fi cel mai impecabil barbierit primit vreodata si din fericire pretul unui astfel de serviciu nu este deloc mare.

Totusi, daca nu ai posibilitatea de a gasi un profesionist si decizi sa te barbieresti singur, utilizeaza instrumente noi si de calitate pentru a te asigura ca vei avea un look imaculat in ziua cea mare.


Stil vestimentar

La sfarsit (dar practic inainte de toate) ofera un strop de atentie stilului vestimentar pe care doresti sa-l adopti la nunta dar si la sedintele foto de dinainte ori de dupa aceasta.

Spre exemplu, daca tu si iubita ta ati ales o sedinta foto de logodna, asigura-te ca sti ce inseamna moda barbati si care sunt ultimele tendinte in materie de stil vestimentar barbati. O documentare foarte buna in acest sens sunt revistele de moda barbati si cataloagele unor firme renumite.