Acasa Cavaleri de onoare

Tinute de ocazie, costume cavaleri de onoare

Momentan nu sunt oferte disponibile pentru aceasta categorie!

Costume de mire

Vezi toate ofertele de costume de mire

Pantofi de mire

Vezi toate ofertele de pantofi mire

Tinute de ocazie

Vezi toate ofertele de tinute de ocazie

Ingrijire si stil

Vezi toate ofertele de ingrijire si stil

Accesorii si bijuterii

Vezi toate ofertele de accesorii si bijuterii

Costum cavaleri de onoare

Cavalerii de onoare sunt persoanele in care se increde mirele pentru a indeplini anumite sarcini si a-i fi de ajutor in organizarea marelui eveniment. Cavalerii trebuie sa fie persoane responsabile, capabile de efort si devotate. Cavaleri de onoare pot fi alesi dintre frati, cumnati sau dintre cei mai buni prieteni, dar avand grija sa fie creativi si buni organizatori, in cazul unei intamplari neasteptate, sa stie ce sa faca si sa fie spontani.

Trebuie sa alcatuiesti impreuna cu acestia o lista cu optiuni, ca apoi sa le imparti intre ei in functie de ce calitati dominatoare are fiecare. Cavalerul de onoare insarcinat cu distractia trebuie sa fie capabil sa poarte conversatii lungi despre nunta cu diferiti oameni care ajuta la aprovizionare, sa poata sa tina un discurs de fata cu toti invitatii, sa fie disponibil atunci cand mirele are nevoie de el si sa aiba timpul necesar pentru a realiza toate cele ce i se cere.

Trebuie sa alegi cu inima pentru a te simti bine in preajma lor, dar mai ales cu capul, pentru a nu se ivi ocazia ca unul din ei sa fie ocupat sau sa nu fie binevoitor sa te ajute, chiar daca apartine grupului tau de prieteni apropiati.


 

Tinuta cavalerilor de onoare

Mireselor le place sa asorteze lucrurile, iar de multe ori exagereaza cand vine vorba de cavalerii de onoare, punandu-i sa poarte papion sau vesta care se asorteaza cu esarfele sau rochiile domnisoarelor de onoare, iar toate acestea merg “de minune” cu fetele de masa din restaurantul in care se tine receptia. Acest lucru nu trebuie facut in nici un caz.

De asemenea nici nu este de bun gust sa impui cuiva cu ce sa se imbrace, mai ales daca o face pe banii lui. O optiune mai buna este aceea de a anunta subtil preferintele tale in ceea ce priveste imbracamintea lor, acestia nesimtind presiunea de achizitionare a unui costum nou, unii din ei poate avand deja unul, la barbatii totul fiind mai usor, nu ca la femei care trebuie sa-si ia o rochie pentru fiecare eveniment in parte.

Elementele de baza de care trebuie sa tina cont cavalerii de onoare atunci cand isi aleg tinuta, stau in raport strans cu ora si locatia receptiei.

Costumele trebuie sa fie diferite de al mirelui, dar in acelasi timp in concordanta cu acesta. Pentru a fi diferiti de restul invitatilor le puteti darui accesorii cavaleri de onoare comune sau identice cum ar fi o lavaliera, batista sau butoni, toate acestea creand o imagine unitara si avand si o amintire placuta si de bun gust de la nunta ta.

Un alt motiv pentru care nu le poti impune ce sa poarte in ziua nuntii tale, este acela ca acestia vor veni cel mai probabil cu partenerele lor, care de cele mai multe ori nu fac parte dintre domnisoarele de onoare, iar acestea vor avea un cuvant greu de spus cand vine vorba de imbracamintea barbatului pe care il insotesc, pentru ca nu vor dori sa arate prost in fotografii, unul fiind intr-o culoare si altul in alta.


 

Tinute pentru cavaleri de onoare se gasesc din belsug, important este ca acestea sa fie de bun gust, sa fie putin diferiti de mire, dar doar la gradul de formalitate, sa fie plini de viata in ziua nuntii prietenului lor, iar mirele va fi inconjurat de persoanele care i-au fost alaturi in burlacie si ii sunt alaturi si acum cand se aseaza la casa lui si isi intemeiaza o familie.