Lavaliere pentru miri alternativa cravatei

Costume de mire

Vezi toate ofertele de costume de mire

Pantofi de mire

Vezi toate ofertele de pantofi mire

Tinute de ocazie

Vezi toate ofertele de tinute de ocazie

Ingrijire si stil

Vezi toate ofertele de ingrijire si stil

Accesorii si bijuterii

Vezi toate ofertele de accesorii si bijuterii

Lavaliere pentru miri

Urmeaza ziua nuntii iar viitoarea ta sotie, in alegerile vestimentare, da dovada de clasa si eleganta iar tu stii clar ca nici in ziua nuntii nu se va lasa mai prejos. Desigur, si tu va trebui sa mentii standardele la un nivel inalt si va trebui sa dai dovada de aceasi clasa, eleganta, sobrietate si stil iar noi urmeaza sa iti dam un mic indiciu in acest sens, urmeaza sa iti povestim despre un articol vestimentar, un accesoriu chiar care va face ca tu sa fii o aparitie de neuitat, un mire stilat si elegant iar voi, impreuna, sa fiti o pereche de vis. Ei bine, este vorba despre lavaliera, iar in cele ce urmeaza vom vorbi despre tot ceea ce inseamna ea.


In primul si in primul rand, sa lamurim conceptul de lavaliera. Aceasta este o combinatie intre esarfa si cravata, altfel zis este o cravata-esarfa, se poarta la costumele din 3 piese si bineinteles la o camasa cu guler gros, care sa o scoata in evidenta. La aceasta lavaliera se poate adauga o bijuterie, o brosa sau un alt astfel de accesoriu care sa ii dea un si mai mare plus de eleganta si sa adauge o tenta de aristocratie.

Nu uita nici de faptul ca gulerul camasii la care porti lavaliera trebuie in mod obligatoriu sa fie unul dublu iar vesta nu ai voie sa o dai jos de pe tine.

In ceea ce priveste tipul de sacou la care se poate purta o lavaliera, trebuie sa stii ca acesta se impaca si face echipa numai cu o redingota sau un sacou mai lung, pentru ca in aceasta tinuta nimic nu are voie sa fie altfel decat elegant.


Daca e sa vorbim despre gama cromatica in care aceasta se poate angaja atunci trebuie sa mentionam ca de obicei lavaliera este asortata culorii costumului si acestea impreuna, de cele mai multe ori se regasesc in nuantele de alb si negru sau combinatiile generate de acestea.

Apoi, nu este obligatoriu ca lavaliera sa fie neagra ci o poti asorta si cu tematica nuntii, buchetul miresei, accesoriile miresei, daca asa doresti.

De tinut minte este si faptul ca lavaliera este cea care se preteaza numai si numai la evenimente festive, la ocazii speciale, aceasta fiind cea din familia cravatelor si a papioanelor care a ajuns a fi regina tinutelor festive.


Daca vrei sa impresionezi placut, daca doresti sa fii elegant, sa fii un mire admirat si sa fiti (alaturi de mireasa ta) cel mai elegant cuplu al anului atunci trebuie sa alegi o lavaliera si un costum ce i se potriveste pentru a le purta in ziua nuntii.