Frac mire
0001 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Frac mire

Frac Mire

Mirele care doreste sa poarte un frac trebuie sa aleaga pantofi negrii fara siret, acesta trebuie sa fie un model elegant. Sosetele trebuie sa fie de culoarea neagra si cu o lung

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
1200 lei

Frac Mire

Mirele care doreste sa poarte un frac trebuie sa aleaga pantofi negrii fara siret, acesta trebuie sa fie un model elegant, cum ar fi o pereche de Escarpen. Sosetele trebuie sa fie de culoarea neagra si cu o lungime pana la genunchi. Fracul trebuie ales in culoarea neagra, papion, camasa alba si pantaloni negrii. In cazurile in care temperaturile sunt scazute puteti purta fular si un palton lung de o nuanta inchisa, de preferat negru, insa acestea inainte de a intra in sala sau in locul unde are loc evenimentul trebuie luate jos.

Barbatii care doresc sa “mareasca” eleganta fracului pot opta pentru purtarea manusilor albe, insa acesta se scoate de fiecare data cand dati mana cu cineva. Acesta este un costum elegant potrivit pentru fiecare mire, insa pentru a crea o atmosfera unica, puteti introduce si in invitatie dress codul, astfel fiecare invitat v-a purta un frac.

Companie: Fashion Style

Fashion Style

Stil, Eleganta, Calitate - Fashion Style, un magazin pentru barbatii exigenti.


Va prezentam cele mai elegante costume de mire sau de ocazie p...

Vezi informatiile complete despre companie...