Papionul, o alegere eleganta pentru miri

Costume de mire

Vezi toate ofertele de costume de mire

Pantofi de mire

Vezi toate ofertele de pantofi mire

Tinute de ocazie

Vezi toate ofertele de tinute de ocazie

Ingrijire si stil

Vezi toate ofertele de ingrijire si stil

Accesorii si bijuterii

Vezi toate ofertele de accesorii si bijuterii

Papionul pentru mire

Trebuie sa iti alegi accesoriul potrivit pentru a iti completa tinuta de mire si nu stii la ce sa te opresti...poate o cravata ar fi alegerea potrivita, ori poate o esarfa...o lavaliera, de ce nu?

Ei bine, nici papionul nu este un articol de neluat in seama pentru ca pana la urma urmei, este si acesta un accesoriu elegant pentru miri. Cum sa il purtati? La ce se asorteaza? Si multe alte intrebari ce va trec prin minte isi vor gasi raspunsul in aceste randuri, asadar, sa vedem de ce ar fi un papion perfect pentru tinuta ta de mire.


Ce este papionul?

Propiu-zis, papionul este o panglica legata simetric in jurul gulerului (camasii speciale pe care mirele o poarta) si care atunci cand este legata formeaza doua bucle sub forma de fundita. La fel ca lavaliera, si papionul are culorile sale clasice iar acestea sunt albul, negrul si bleumarinul insa limitele din punct de vedere al cromaticii papioanelor nu sunt trasate ci dimpotriva acestea pot avea o multime de culori si imprimeuri, mai indraznete sau nu, in functie de purtator. Acesta este inca un avantaj pe care ti-l aduce papionul respectiv poate fi usor asortat la tema si stilul nuntii.


Alegerea papionului potrivit

Ca veni vorba de asortat, trebuie sa vedem care sunt criteriile de alegere a papionului. In acest caz, trebuie sa tii cont nu numai de culoarea tinutei tale ci si de ceea ce va purta sotia ta ori de tematica si cromatica nuntii. De asemenea, poti sa iti asortezi papionul la buchetul viitoarei sotii sau la accesoriile ei.

In orice caz, la oricare dintre elementele tinutelor voastre asortezi papionul, este obligatoriu sa il asortezi la braul tau, daca vei purta unul. Aceasta este o lege nescrisa a esteticii pentru ca daca intentionezi sa fii o aparitie de invidiat atunci trebuie sa tii cont de toate detaliile tinutei tale.


Papionul este si va ramane o alegere eleganta, va aduce oricarui mire o nota de rafinament in plus si va improspata si infrumuseta tinuta. Te incurajam sa alegi sa porti un papion la nunta ta si sa fii astfel unul dintre cei mai aranjati miri ai sezonului, fara un efort foarte mare.

Insa, nu uita ca atunci cand alegi un papion trebuie, la fel ca in cazul butonilor, sa iti procuri o camasa speciala care este creata pentru a fi purtata cu un papion.

Indrazneste sa porti un papion la nunta ta si cu siguranta nu vei regreta deloc!