Acasa Petrecerea burlacilor

Locatii si idei pentru petrecerea burlacilor

Momentan nu sunt oferte disponibile pentru aceasta categorie!

Costume de mire

Vezi toate ofertele de costume de mire

Pantofi de mire

Vezi toate ofertele de pantofi mire

Tinute de ocazie

Vezi toate ofertele de tinute de ocazie

Ingrijire si stil

Vezi toate ofertele de ingrijire si stil

Accesorii si bijuterii

Vezi toate ofertele de accesorii si bijuterii

Petrecerea burlacilor

In zilele de azi momentul cel mai asteptat de orice viitor mire este acela al petrecerii burlacilor. Desi la noi este relativ nou, obiceiul acesta dateaza din Antichitate, in Sparta razboinicii organizau o cina si toastau pentru cel ce urma sa se casatoreasca.

Desi e considerat de unii un obicei imprumutat, acesta are tot mai mare prindere si tot mai multi cauta idei pentru petrecerea burlacilor inedite si fastuoase. Aceasta petrecere reprezinta ultima noapte libera cu baietii, scopul suprem fiind bautura, mancarea, muzica si distractia deplina.


 

Tematica petrecerii burlacilor

Se cauta ca tematica fiecarei petreceri de burlaci sa fie cat mai diferita si mai originala. Povara organizarii acestei petreceri cade pe umerii cavalerului sau cavalerilor de onoare, acestia fiind responsabili de buna dispozitie si distractie pe cinste.

Acesta trebuie sa afle ce preferinte are mirele, in cazul in care nu le stie, daca are vreo activitate preferata pe care doreste sa o faca inainte de nunta si sa-i ofere o ultima noapte de dezmat.

Cavalerul de onoare se va asigura ca va invita la petrecere prieteni de-ai mirelui apropiati, in jurul carora se va simti in largul lui si nu va fi stanjenit sau sa nu se simta bine si in nici un caz nu se invita persoane straine.

Cea mai importanta in toate acestea este atmosfera, se stie prea bine ca cel mai frecventat loc si preferatul barbatilor in aceste situatii sunt cluburile de noapte, cu striptease inclus, bauturi alcoolice, dans si multa distractie.


 

Idei pentru petrecerea burlacilor

Totusi pentru cei care prefera sa faca ceva diferit va ofer cateva idei pentru petrecerea burlacilor. O activitate sportiva preferata de mire este un mod placut de a petrece o zi de relaxare, putandu-se alege dintre golf, paintball, carting, tenis de masa, biliard sau activitati mai riscante cum sunt parapanta, alpinismul, saltul cu parasuta, toate acestea avand adrenalina maxima si dinamism. Bineinteles costurile pentru cele din urma sunt mai ridicate, dar la o adica doar odata te insori.

Puteti de asemenea sa mergeti acasa la un prieten pentru a darui viitorului mire cadourile luate, pentru ca nu trebuie sa uitati: la o petrecere de burlaci, prietenii mirelui trebuie sa-i ia cadouri, indiferent ce contin acestea.

Mai puteti inchiria o casa sau o cabana unde puteti tine un turneu de poker, puteti face karaoke si aveti siguranta ca nu va va mai deranja nimeni. O locatie pentru o petrecere de burlaci inedita este caminul studentesc unde aveti atat de multe amintiri. Incepeti prin luarea la rand a barurilor in care obisnuiati sa mergeti in studentie, apoi lamuriti cum numai voi stiti administratorul caminului sa va inchirieze o camera si cu siguranta distractia va fi pe masura, putand chiar genera intr-o petrecere pe tot etajul, exact cum era cand stateati si voi acolo.

Pentru cei mai linistit recomand o zi de relaxare la Spa, in acest fel veti intelege si mireasa de ce petrece asa mult timp si mireasa acolo. Acestea sunt specializate in a oferi servicii si pe placul barbatilor, cum sunt masajele ferme, tratamente corporale masculine, frizerie profesionala, cosmetica, manichiura si pedichiura sau sauna.

Daca iubiti muntele, luati-va rucsacul in spate si faceti un foc de tabara si stati la taclale, depanand amintiri toata noaptea.


 

Cel mai important lucru, pe care cavalerii de onoare nu trebuie sa-l uite: atunci cand vine vorba de plata, toata lumea plateste in afara de mire, fiind foarte urat sa-l puneti sa plateasca pentru ceva ce ati organizat voi pentru el.